با سلام خدمت دوستان
در اکثر شرکت ها ، استفاده از نرم افزار های حسابداری کاملا امری رایج بوده و عملا کنترل امور مالی ، بدون در اختیار داشتن یک نرم افزار حسابداری مناسب ، امکان پذیر نمی باشد. لذا یکی از مهمترین تصمیماتی که معمولا در هنگام راه اندازی بخش مالی اتخاذ می شود ، انتخاب نرم افزار حسابداری می باشد.
در این جا لازم است چند نکته را در خصوص انتخاب نرم افزار حسابداری مناسب در نظر داشته باشید:
- حتی الامکان نرم افزاری تهیه کنید که متناسب با حجم کاری شرکت باشد.مثلا استفاده از نرم افزار یکپارچه سازمانی مناسب یک شرکت با فرآیند های مشخص و از قبل تعریف شده نمی باشد.
- نرم افزاری که تهیه می کنید بتواند مراحل مختلف کاری سازمان و یا شرکت مربوطه را مدیریت نماید.
- اگر شرکت از قسمت های مختلف مثل بازرگانی ، تدارکات ، مهندسی و تشکیل شده است ، نرم افزاری که تهیه میکنید امکانات لازم در خصوص کاربری واحد های فوق الذکر را داشته باشد.
- تکنولوژی تولید نرم افزار متناسب با تکنولوژی روز باشد ، چرا که با گذشت زمان و ورود تکنولوژی های جدید ، خصوصا سیستم عامل های جدید ، امکان بهره برداری از نرم افزارهای تولید شده با تکنولوژی قدیمی و نا متعارف را بعضا ندارند.
- حتما پشتیبانی شرکت ارائه دهنده نرم افزار ، امکانات ارائه مناسب خدمات پشتیبانی را داشته باشد.
- هنگام خرید نرم افزار حسابدای ، فارغ از نام و برند مطرح بازار ، بدنبال کسب بیشترین منفعت و حداقل هزینه باشید.
- در آخر اگر حسابدار ندارید ، فکر خرید نرم افزار حسابداری را از سرتان خارج کنید . چرا که نرم افزارهایی که به اصطلاح نیازی به علم حسابداری ندارند ، در واقع عملیات حسابداری را انجام نمیدهند و صرفا از ثبت و ضبط های انجام شده گزارش گیری می کنند و هیچ تحلیل مالی از فعالیت روزانه ارائه نمی کنند.
چرا همکاران سیستم پشتیبانی نمیکند؟
نرم ,، ,افزار ,حسابداری ,های ,شرکت ,نرم افزار ,افزار حسابداری ,خرید نرم ,از نرم ,نرم افزاری ,افزار حسابداری مناسب
درباره این سایت